söndag 27 april 2008

Bra träning

Har väl aldrig haft sa skon resa till en flygtavling i Tyskland, Janne plockade upp mig pa Berlins flyplats och sedan var det en drygt 2 timmars bilresa till Klix. Relaxad attityd vid incheckningen och det mesta löste sig. Lite Fransk stil... vilket innebär att man själv far fraga sig fram efter luftumsfiler och m.m. Dagens utmaning var att hitta vart pensionat som Mak bokat at oss. Lungt och skönt skulle det vara sa han. Det ar det - pa landet.. f.u faglarna som vacker en pa morgonen vilket ar ett skönt avbräck pa Jannes snarkande :-).

Dagens traning bjöd pa bra vader. Flög drygt 400 km och tranade pa att flyga upp till Lusse och luftrummet nara Berlin. Nastan alla har nu checkat in och det ser ut att bli en stor tavling. Drygt 120 deltagare. I morgon nar tavlingen ska starta sa kommer det tavlingsvadret. D.v.s det ar osakert om det blit nagot imorgon.

Kul är ocksa att se alla gamla klubbkärror som dom ställer upp med här. Det gar att tavla med Jantar (med wing-lets) Cirrus , LS1 f och kanske t.o.m en Speed Astir....

Inga kommentarer: